Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Η Cisco Hellas ανακοινώνει τo Cisco Connect Greece 2014

Η Cisco Hellas έχει τη χαρά να πραγματοποιήσει και φέτος την επιτυχημένη ετήσια εκδήλωση για την αγορά της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών Cisco Connect Greece 2014, με κεντρικό μήνυμα “The Internet of Everything is changing everything”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Σε συνέχεια της περυσινής εκδήλωσης όπου οι περίπου 1500 συμμετέχοντες γνώρισαν το Internet of Everything (IoE), στο Cisco Connect Greece 2014, η Cisco θα παρουσιάσει συγκεκριμένες πτυχές του IoE, που ήδη συμβαίνουν στην καθημερινότητα των πολιτών και των επιχειρήσεων. Η μετάβαση σε ένα συνδεδεμένο κόσμο πραγματοποιείται τώρα, εξελίσσετε κάθε στιγμή που περνά και γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα. Για τη Cisco, αυτή ακριβώς είναι η μεγάλη ευκαιρία για την αγορά. Οι επιχειρήσεις να εντοπίσουν πως θα εκμεταλλευθούν άμεσα αυτό που συμβαίνει. Ποιες υπηρεσίες και προϊόντα μπορούν να προσφέρουν ως προστιθεμένη αξία σε ένα συνδεδεμένο κόσμο.

Πολλές επιχειρήσεις, κράτη και πόλεις παγκοσμίως έχουν ήδη ενταχθεί και λειτουργούν στο IoE. Η Cisco και οι συνεργάτες της, έχουν συμμετέχει ενεργά με λύσεις και τεχνολογίες στην πραγματοποίηση αυτής της μετάβασης. Προγραμματίστε λοιπόν τη συμμετοχή σας στο Cisco Connect Greece 2014, για να δείτε από κοντά τις λύσεις και τις τεχνολογίες της Cisco που επιτρέπουν στο ΙοΕ να γίνεται πραγματικότητα καθημερινά και να αλλάζει ριζικά τον τρόπο που ζούμε.

Θα ακολουθήσει νεότερη επικοινωνία με περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC