Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Ξεκινούν οι προπαραγγελίες ΧΒΟΧ ΟΝΕ στην Ελλάδα

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση στην Ε3 για την άφιξη του Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου,  οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προ-παραγγείλουν όποιο από τα δύο επίσημα Xbox One bundles επιθυμούν, προσφέροντας φανταστική αξία σε ένα προϊόν που περιλαμβάνει δύο εκπληκτικούς τίτλους χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.H Microsoft δίνει στους fans περισσότερες επιλογές για το πώς βιώνουν το Xbox One και από σήμερα οι καταναλωτές μπορούν να προ-παραγγείλουν δύο διαφορετικά προϊόντα:

• Θα είναι σε θέση να επιλέξουν να προ-παραγγείλουν ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο Xbox One - με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, Blu-Ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi-ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI , ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και EA SPORTS ™ FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά, μόνο €399,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

• Ανακοινώνεται και ένα δεύτερο Limited Edition bundle διαθέσιμο για προ-παραγγελία το οποία θα περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox One με το νέο Kinect, ένα Xbox One Day One Limited Edition ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, το EASPORTS ™ FIFA 15 και το Dance Central Spotlight σε ψηφιακή μορφή, μόνο €499,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αυτό το Σεπτέμβριο, το Xbox One θα προσφέρει τη μεγαλύτερη και πιο πολυαναμενόμενη σειρά παιχνιδιών, με εννέα νέους τίτλους αποκλειστικά στο Xbox One μέχρι την εορταστική περίοδο. Το Xbox One διατίθεται στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου.

*Το EASPORTS™ FIFA 15 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου 2014. Τα ψηφιακά αντίγραφα του EASPORTS™ FIFA 15 θα μπορούν να εξαργυρωθούν από εκείνη την ημερομηνία κι έπειτα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με το Xbox One, επισκεφθείτε τοXbox Wire blog στο http://news.xbox.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC