Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Επαναλανσάρισμα της AggelioPolis.gr στην ελληνική αγορά

H Communication EFFECT, επιμελήθηκε το επαναλανσάρισμα της AggelioPolis, μίας από τις κορυφαίες ιστοσελίδες μικρών αγγελιών, η οποία ενισχύει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά.


Η AggelioPolis, κάνει δυναμικό επαναλανσάρισμα στην Ελλάδα με νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα, η οποία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τις πωλήσεις και τις αγορές τους online και μέσω κινητών συσκευών.

H AggelioPolis ανήκει στον Σκανδιναβικό Όμιλο SCM Ventures, με ετήσιο κύκλο εργασιών 25 δις ευρώ και διαθέτει πολύ ισχυρές ιστοσελίδες αγγελιών σε 45 χώρες (Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, κ.λπ.). Στην Ελλάδα ακολουθεί το μοντέλο της δωρεάν καταχώρησης αγγελιών και καλύπτει το σύνολο των ενδιαφερόντων, πέραν του τομέα των ακινήτων.

Η Communication EFFECT επιμελήθηκε τη στρατηγική επικοινωνία του project, η οποία περιελάμβανε την επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας σε εκπροσώπους του τύπου, πρόγραμμα influencers engagement καθώς και ενέργειες ενημέρωσης του κοινού με αναφορές και συνεντεύξεις σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC