Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

Το SpeakerZen.me κλείνει τον κύκλο του μετά το 1ο βραβείο στο πρώτο Google Launchpad-Athens τον Οκτώβριο του 2013

Το πρώτο Google Launchpad στην Αθήνα (από 7 ως 10 Οκτωβρίου 2013 στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) στήριξε την αξιοποίηση της σκέψης των νέων στη Νοτιανατολική Ευρώπη για την οικονομία. Το “SpeakerZen” της Financial-Academy κέρδισε το πρώτο βραβείο.Στο Google Launchpad συμμετείχαν εταιρίες τεχνολογίας που είχαν ιδρυθεί πρόσφατα και προγραμματιστές (πάνω από 80 developers και δυνητικοί νέοι επιχειρηματίες) από όλη την Ελλάδα, με στόχο να μοιραστούν με τους υπόλοιπους τις ιδέες τους και τις τεχνικές δεξιότητές τους, να δημιουργήσουν ομάδες, νέα προϊόντα για την αγορά και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους.

Με επικεφαλής και μέντορα τον Παναγιώτη Τζέλλο, η ομάδα της Financial-Academy.gr, με έδρα την Αθήνα, κέρδισε το πρώτο βραβείο για την startup εταιρία “SpeakerZen”, μια εφαρμογή που επέτρεπε την άμεση εισαγωγή πληροφοριών από κινητά, που βοηθάει τους ομιλητές να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, καθώς λαμβάνουν άμεσο feedback από το κοινό τους.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει λαμπρούς και ικανούς νέους. Έτσι, με την σωστή καθοδήγηση και προκαλώντας τον τρόπο σκέψης τους, τους βοηθούμε να λάβουν τις σωστές αποφάσεις, να οργανώσουν σωστά τη σκέψη τους, τους μαθαίνουμε να αποφεύγουν τις παγίδες και να διαχειρίζονται την επιπολαιότητα της ηλικίας τους! Η προτεραιότητά μου είναι να τους βοηθήσω να δημιουργήσουν αξία για τους ίδιους και κατ’ επέκταση για την ίδια κοινωνία με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παράγουν»

Πέντε από τα μέλη της ομάδας του SpeakerZen.me ήταν φοιτητές στα πλαίσια της πρακτικής τους στη Financial-Academy.gr οι οποίοι συμμετείχαν στο Vivafunds.com. Παράλληλα με αυτό το startup, λόγω της διοργάνωσης των συνεδρίων από την Financial-Academy.gr και την European-Forums.eu, κάποιοι συμμετείχαν στην δημιουργία του ConferenceV.com, μίας διαδικτυακής εφαρμογής που παρείχε διάδραση μεταξύ κοινού και ομιλητών και είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε 4 συνέδρια της Financial-Academy.gr. Έτσι, αυτή η εφαρμογή αποφασίστηκε να συμμετέχει στον διαγωνισμό του Google Launchpad υπό την καθοδήγηση του Παναγιώτης Τζέλλου, Entrepreneur, ιδρυτή της Financial-Academy.eu και της ομάδας του startup SpeakerZen.me.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC