Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Το you.gr εγκαινιάζει την υπηρεσία Δωρεάν Αυθημερόν παράδοσης σε επιλεγμένα σημεία της πόλης

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων life style του Ομίλου Quest, ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Διαχείρισης & Εκμετάλλευσης Χώρων Στάθμευσης Central Parking System Aθήνα Α.Ε., αξιοποιώντας τους σταθμούς Parking ως σημεία παραλαβής, και μάλιστα Αυθημερόν και Δωρεάν, εγκαινιάζοντας μία νέα, ιδιαίτερα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία.Η νέα συνεργασία, έρχεται να εμπλουτίσει περαιτέρω την υπηρεσία «Close του U», η οποία εξασφαλίζει στους πελάτες του www.you.gr Δωρεάν Παραλαβή της παραγγελίας τους – ανεξαρτήτως κόστους - σε περισσότερα από 350 σημεία σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας μία ακόμα έξυπνη εναλλακτική για όλους όσοι θέλουν άμεση παράδοση, σε σημείο και ώρα που τους εξυπηρετεί και χωρίς πρόσθετο κόστος.

Το πρώτο σημείο το οποίο λειτουργεί ως Pick Up Point του www.you.gr με Δωρεάν Αυθημερόν παράδοση είναι το Parking «Πύργος Αθηνών» της Central Parking System, ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πολυσύχναστα Parking σε όλη την Αθήνα, που αναμένεται να εξυπηρετεί ως Σημείο Παραλαβής όχι μόνο τους περίοικους και τους εργαζόμενους στην περιοχή, αλλά και τους διερχόμενους από τη Βασιλίσσης Σοφίας και τους γύρω μεγάλους οδικούς άξονες. Το ωράριο παραλαβής από τον Σταθμό είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 22:00 - εκτός επισήμων αργιών- με δυνατότητα παραλαβής μετά τις 14:30 για παραγγελίες που θα τοποθετηθούν στο you.gr έως τις 13:00 και μετά τις 18:30 για παραγγελίες που θα τοποθετηθούν έως τις 17:00. Πολύ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλους Χώρους Στάθμευσης της Central Parking System, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους πελάτες.

Η νέα υπηρεσία Δωρεάν Αυθημερόν παράδοσης σε επιλεγμένα σημεία, είναι η πρώτη από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών που σχεδιάζονται, με στόχο το www.you.gr να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για όποιον αναζητά ένα web shop για να κάνει τις αγορές του εύκολα, αξιόπιστα, οικονομικά και διασκεδαστικά.


H εταιρεία Quest Online ΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργιες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr. Επιπλέον ως «Accredited HP Online Shop Partner» από το Νοέμβριο 2011, αναπτύσσει και διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hpshop.gr, που έχει ως αντικείμενο την πώληση επιλεγμένων προϊόντων HP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC