Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

Αξιόπιστη πυρασφάλεια για κάθε περίπτωση από την Siemens

Στην έκθεση FIREX International, το Τμήμα Τεχνολογιών Κτιρίων της Siemens θα παρουσιάσει τη σειρά των προϊόντων και λύσεων που διαθέτει για την πυρασφάλεια και την κατάσβεση σε χώρους με ειδικές απαιτήσεις.


Μεταξύ άλλων, στα σημαντικότερα εκθέματα περιλαμβάνεται η νέα σειρά συμβατικών πινάκων πυρανίχνευσης Cerberus Fit και οι πυρανιχνευτές αντι –εκρηκτικού τύπου EX για εφαρμογές στη βιομηχανία. Η FIREX International είναι η κορυφαία έκθεση για την πυρασφάλεια και θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο μεταξύ 17 και 19 Ιουνίου 2014.

Με κεντρικό σύνθημα «Ασφάλεια – Πάντα & Παντού», το Τμήμα Τεχνολογιών Κτιρίων της Siemens εστιάζει στην αγορά των data centers, των πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων, των σχολικών κτιρίων, των ιστορικών κτιρίων, των ξενοδοχείων και των εφαρμογών στη βιομηχανία. Μεταξύ των εξειδικευμένων λύσεων της Siemens για κάθε έναν από αυτούς τους τομείς, συγκαταλέγεται και ο νέος συμβατικός πίνακας πυρανίχνευσης Cerberus Fit, ιδανικός για μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις, ο οποίος μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα και απλά. Επίσης, για πρώτη φορά η Siemens θα παρουσιάσει τους νέους πυρανιχνευτές αντι-εκρηκτικού τύπου EX, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για εφαρμογές στη βιομηχανία.

Το νέο σύστημα διαχείρισης κινδύνων Cerberus DMS και το ασύρματο σύστημα πυρανίχνευσης Swing ολοκληρώνουν το χαρτοφυλάκιο της Siemens για ειδικές εφαρμογές στην πυρασφάλεια.

Η Siemens, επίσης θα παρουσιάσει τις εξελιγμένες λύσεις που διαθέτει στην κατάσβεση σε data centers και server rooms. Σε αυτές περιλαμβάνονται το νέο μπεκ, Sinorix Silent Nozzle, με ειδικό σχεδιασμό για χαμηλό θόρυβο κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης με αέριο σε data centers και οι νέοι ανιχνευτές καπνού με δειγματοληψία αέρα (aspirating smoke detectors – ASD), που προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία στην ανίχνευση καπνού, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν. Η Siemens επιπλέον, θα παρουσιάσει το Sinorix Compact, μια ολοκληρωμένη λύση για μικρού και μεσαίου μεγέθους server rooms, η οποία διαθέτει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την πυρανίχνευση και την κατάσβεση, σε έναν πίνακα αντίστοιχου μεγέθους με αυτόν ενός server rack.

Στο περίπτερο της Siemens, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν πολλά από τα προϊόντα αυτά, συμπεριλαμβανομένων και των ανιχνευτών Cerberus Pro και του συστήματος διαχείρισης κινδύνων Cerberus DMS, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο Consultant Corner της Siemens, οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό και τις υπηρεσίες που αφορούν στο σύνολο του κύκλου ζωής των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC