Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Νέο ολοκληρωμένο πορτφόλιο υπηρεσιών roaming για όλους από την COSMOTE

Κάθε ανάγκη επικοινωνίας στο εξωτερικό καλύπτει η COSMOTE με τη νέα πλήρη γκάμα υπηρεσιών περιαγωγής που προσφέρει με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας COSMOTE TRAVEL PASS και την επέκταση της υπηρεσίας Travel & Surf. Έτσι, όλοι θα μπορούν να μιλούν, να στέλνουν SMS και να σερφάρουν στο internet ξέγνοιαστα, με χαμηλές χρεώσεις, αλλά και απόλυτο έλεγχο του κόστους.Η νέα υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS δίνει τώρα τη δυνατότητα στους συνδρομητές συμβολαίου  της εταιρείας όχι μόνο να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματός που έχουν στην Ελλάδα, αλλά και τα δεδομένα και τα SMS του σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο, με μια χαμηλή ημερήσια χρέωση ανάλογα με τη χώρα που ταξιδεύουν. Για την Ευρώπη  το COSMOTE TRAVEL PASS κοστίζει μόνο 4,99 ευρώ την ημέρα, ενώ για τις χώρες εκτός Ευρώπης κυμαίνεται από 6,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες των Ζωνών 1, 2 & 3 ) έως 11,99 ευρώ την ημέρα (για χώρες της Ζώνης 42).

Η υπηρεσία ενεργοποιείται δωρεάν, ενώ η ημερήσια χρέωση ισχύει μόνο για τις ημέρες που γίνεται χρήση των υπηρεσιών περιαγωγής. Όσοι συνδρομητές θέλουν να ενεργοποιήσουν το COSMOTE TRAVEL PASS μπορούν να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 13838 για ιδιώτες και στο 13839 για επαγγελματίες, να επισκεφτούν ένα κατάστημα COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online μέσω του MyCOSMOTE.

Επιπλέον, η COSMOTE επεκτείνει την υπηρεσία περιαγωγής Travel & Surf τώρα και σε χώρες εκτός Ευρώπης  για τους συνδρομητές συμβολαίου που επιθυμούν να σερφάρουν στο internet ξέγνοιαστα από το κινητό τους, μόνο από 2€. Οι συνδρομητές  της εταιρείας που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο  μπορούν να αποκτήσουν ένα πάσο πρόσβασης ανάλογο με τις ανάγκες τους και να πλοηγούνται στο Internet με απόλυτο έλεγχο κόστους και πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Από τις νέες υπηρεσίες περιαγωγής, μπορούν φυσικά να επωφεληθούν και οι συνδρομητές COSMOTE που παρακολουθούν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Βραζιλία, αφού θα μπορούν από εκεί να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο Internet μόνο από 2€, με απόλυτο έλεγχο του κόστους, ή να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα δεδομένα του προγράμματός τους με μια οικονομική ημερήσια χρέωση.1 Η υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS είναι διαθέσιμη μόνο για συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες) και σε συγκεκριμένα προγράμματα και δεν περιλαμβάνει πρόσθετα πακέτα φωνής/SMS/δεδομένων ή προσφορές, που τυχόν έχει ενεργοποιήσει ο συνδρομητής ή συμβόλαια Mobile Internet.

2 Η υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα των χωρών της Ευρωζώνης Α & Β των Ζωνών 1,2 & 3 (Αλβανία, Ανδόρα, Γκουέρνσεϊ, Νησιά Φαρόε, Νήσος Μαν, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ, Τζέρσει, Τουρκία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία) και των χωρών της Ζώνης 4 (Ισραήλ, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Καναδάς, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη).

3 Η υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα των χωρών της Ευρωζώνης Α & Β των Ζωνών 1,2 & 3 (Αλβανία, Ανδόρα, Γκουέρνσεϊ, Νησιά Φαρόε, Νήσος Μαν, Ελβετία, Π.Γ.Δ.Μ, Τζέρσει, Τουρκία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Κόσσοβο, Λευκορωσία, Μολδαβία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ουκρανία) και των χωρών της Ζώνης 4 (Ισραήλ, Νεπάλ, Ταϊλάνδη, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αίγυπτος, Καναδάς, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη).

4 Αφορά σε χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β.

5 Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο εντός της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ., για τους συνδρομητές καρτοκινητής/καρτοσυμβολαίου.

6 Τα πάσα για τις χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β ισχύουν για επιλεγμένες χώρες εξαιρουμένων των χωρών: Αγία Λουκία, Αρμενία, Κόστα Ρίκα, Λίβανος, Μαδαγασκάρη, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαχρέϊν, Ομάν, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σουδάν, Τζαμάικα και δικτύων satellite και maritime, για τις οποίες ισχύει ο βασικός τιμοκατάλογος περιαγωγής για χρήση data.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC