Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Το Public και η Lenovo σε προσκαλούν στις 10 Ιουνίου σε μια συνάντηση με θέμα τις startups στο Public Συντάγματος!

Τα Public (http://www.public.gr) και η Lenovo, σε στρατηγική συνεργασία με το EMEA.gr (http://www.emea.gr), συνεχίζουν τη σειρά ενημερωτικών συναντήσεων για startup επιχειρήσεις και επιχειρηματίες με την όγδοη εκδήλωση στις 10 Ιουνίου στο χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος!
Την Τρίτη 10 Ιουνίου, στις 19.00, η Λύδα Μοδιάνο, θα παρουσιάσει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου ιδιωτών, επιχειρηματικών και επενδυτικών «αγγέλων» στην Αθήνα, που ξεκίνησε το πρόγραμμα egg-enter•grow•go.


Το egg είναι πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας. Πρόσφατα το egg φιλοξένησε το 1ο Investor Day του προγράμματος, κατά τη διάρκεια του οποίου, όχι μόνο ελληνικές startups παρουσίασαν σε υποψήφιους επενδύτες, αλλά και οι ίδιοι οι επενδυτικοί «άγγελοι» συμμετείχαν σε εκπαιδεύσεις για την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους.


Η Λύδα Μοδιάνο, Σύμβουλος Διοίκησης της Eurobank και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος egg, θα παρουσιάσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το egg και η Eurobank και θα μιλήσει για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός δικτύου επενδυτικών αγγέλων στην Αθήνα. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του πρώτου κύκλου φιλοξενίας νέων εταιρειών στο egg, καθώς και τις εταιρείες που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στον δεύτερο κύκλο που μόλις ξεκίνησε.

Ραντεβού την Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, σε μία συζήτηση για την ανάπτυξη της επενδυτικής κοινότητας της χώρας.


Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα:

http://blog.public.gr/event/dimiourgia-diktion-epichirimatikon-angelon-sizitisi-me-ti-lida-modiano/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC