Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Πώς η βάση δεδομένων PostgreSQL μπορεί να αξιοποιηθεί επιχειρηματικά

Στο πλαίσιο των Ημερών Συνεργασίας, η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με την www.PostgreSQL.gr, διοργανώνει την Παρασκευή 06 Ιουνίου και ώρα 18.00, στο InnovAthens (Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Δήμου της Αθήνας, χάρτης) διαδραστική εκδήλωση με θέμα:Πώς η βάση δεδομένων PostgreSQL μπορεί να αξιοποιηθεί επιχειρηματικά

Με την PostgreSQL και τα εργαλεία που παρέχει, ο καθένας μπορεί να την αξιοποιήσει για να ισχυροποιήσει την υποδομή της επιχείρησής του ή ακόμα και για να ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια με ανάγκες καταχώρησης, αποθήκευσης, αναζήτησης και ανάλυσης δεδομένων, χωρίς το πρόσθετο βάρος των εξόδων λογισμικού, αδειών χρήσης, κ.ο.κ.
Η PostgreSQL είναι μια προηγμένη σχεσιακή βάση δεδομένων ανοικτού κώδικα. Αποτελεί ένα παγκόσμιο έργο λογισμικού με περισσότερα από 15 έτη ανάπτυξης και διαθέτει αποδεδειγμένη αρχιτεκτονική που έχει κερδίσει τα εύσημα για αξιοπιστία, ακεραιότητα δεδομένων και ορθότητα. Είναι συμβατή με όλα τα λειτουργικά συστήματα και διαθέτει ισχυρά εργαλεία για ανάπτυξη εφαρμογών σε πολλαπλές γλώσσες προγραμματισμού.

Ομιλητές:
• Δημήτρης Αγγελάκος: Εισαγωγή στην PostgreSQL και χρήση της σε επιχειρησιακό περιβάλλον
• Κώστας Μαϊστρέλης: Αναζήτηση Κειμένου (Full Text Search) με την PostgreSQL
• Πάνος Χρηστέας: Χρήση PostgreSQL σε Συστήματα Εμπορικής Διαχείρισης (ERP)
• Άγγελος Τζώτσος και Αργυρός Αργυρίδης: Διαχείριση Γεωχωρικών Δεδομένων με PostGIS
• Ιωάννα Μπούζου: Χρήση της PostgreSQL σε συστήματα επεξεργασίας συναλλαγών (Transaction Processing)

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC