Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Πετυχημένη η παρουσία της Net U στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014

Η NetU, κορυφαία και πρωτοπόρος εταιρεία παροχής επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 με μεγάλη επιτυχία.


Η NetU παρουσίασε στα στελέχη της ναυτιλίας μια σειρά από λύσεις βασισμένες στις πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού της Infor και της Saleforce. Πολλές ναυτιλιακές επιχειρήσεις έχουν επιλέξει τις λύσεις της NetU βρίσκοντας σε αυτές :

-Συστήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομική διαχείρισης (ERP), με το Infor SunSystems 6
-Reporting & Επιχειρηματική πληροφόρηση, με το Infor Query & Analysis 10
-Λύσεις Performance Management (Budgeting, Planning, Consolidation), με το Infor CPM 10
-Υποστήριξη XBRL, SOX και Financial Reporting για τις εισηγμένες σε Αμερικάνικα Χρηματιστήρια
- Διαχείριση εξυπηρέτησης πελατών & προμηθευτών με την λύση CRM Salesforce

Η εταιρία Infor, την οποία εκπροσωπεί η NetU σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία, είναι ο 3ος μεγαλύτερος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού και ο 10ος μεγαλύτερος όμιλος πληροφορικής παγκοσμίως.

H εταιρία Salesforce.com την οποία εκπροσωπεί η NetU σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η μεγαλύτερη εταιρία λύσεων CRM παγκοσμίως με έσοδα $3.8 δισεκατομμύρια και περισσότερους από 100,000+ πελάτες παγκοσμίως

Με πελάτες στην ναυτιλία όπως Maran Gas/Anangel, Arcadia, V.Ships, Alassia, Kristen Marine/Roxana, Safety, Niver Lines, Dalex, Nomikos, Aegean Speed Lines, Carras, Olympic Shipping, Stealth Gas, Top Ships κ.α, η NetU παρέχει λύσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία από το 1991, έχοντας αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία και ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες http://www.netugroup.com και www.posidonia-events.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC