Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

LG @ Transport Logistics Awards 2014

Η LG Electronics Hellas (LG) ήταν παρούσα στην τελετή απονομής των Transport & Logistics Awards 2014 που συντελέστηκε την Πέμπτη 29 Μαϊόυ στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, όπου τιμήθηκε με το βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης για την κατηγορία «Βελτιστοποίηση στην Εξυπηρέτηση Πελάτη».


Τα φετινά βραβεία που συνδιοργάνωσαν η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, είχαν στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Στην εορταστική Τελετή Απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η κ. Μαριλένα Αργυρού, Managing Director του Supply Chain Institute, ενώ στην ξεχωριστή βραδιά παρευρέθηκε και ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ότι τα Logistics απoτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην αναβάθμιση του ρόλου της χώρας ως σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου στην Ευρώπη. Επιπλέον, προσέθεσε ότι το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα Logistics θα κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή, ώστε να γίνει επίσημος νόμος του κράτους.

Η LG απέσπασε το βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Βελτιστοποίηση στην Εξυπηρέτηση Πελάτη», το οποίο απονεμήθηκε από τον κ. Ανέστη Παρταλίδη, μέλος της κριτικής Επιτροπής και Διευθύνων Σύμβουλο της Trade Logistics στον κ. Άγγελο Δελή, Operations Director της LG Electronics Hellas. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσαν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων, με τα οποία τιμήθηκαν για την συνεισφορά τους στον κλάδο οι κ.κ. Ιωάννης Παππάς, κ. Γιώργος Γεράρδος, κ. Κωνσταντίνος Ζέκκος και Δρ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης. Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί για την LG προτεραιότητα και απαραίτητη προϋπόθεση, προκειμένου το όνομά της να μην αποτελεί μόνο συνώνυμο της προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Χάρη στην τεχνογνωσία των ανθρώπων της και το εκτεταμένο δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών της, η LG διαθέτει άρτια δομημένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σε επίπεδο pre-sales, αλλά και after-sales, για τους καταναλωτές και τους εταιρικούς πελάτες. Παρέχοντας υποστήριξη με τηλεφωνικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παράλληλα η LG φροντίζει για τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση του δικτύου των συνεργατών της, ώστε το επίπεδο της εξυπηρέτησης να προσφέρει στους πελάτες της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC