Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Η Kaspersky Lab μοιράζεται την εμπειρία και το όραμά της για το μέλλον της ασφάλειας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο “Emerging Markets Partner Conference” της Kaspersky Lab, το οποίο απευθύνεται στους συνεργάτες της εταιρείας στις αναδυόμενες αγορές. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μαρακές του Μαρόκου και συγκέντρωσε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες από 42 χώρες της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ανατολικής Ευρώπης.


Οι συνεργάτες της εταιρείας ενημερώθηκαν σχετικά με τη νέα της στρατηγική για τις εταιρικές λύσεις ασφάλειας και για τις βελτιώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των συνεργασιών. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στο τοπίο των ψηφιακών απειλών, να μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές, να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές συνεδρίες πάνω σε τεχνολογικά θέματα και να συζητήσουν για τα πιο σημαντικά τρέχοντα ζητήματα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις συνεργατών για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που κατέγραψαν σε διάφορους τομείς.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, το οποίο πρόσφερε στους συνεργάτες της Kaspersky Lab τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις, πραγματοποιήθηκαν οκτώ παρουσιάσεις και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο από κορυφαία στελέχη και ειδικούς της εταιρείας. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν ο Garry Kondakov, Chief Business Officer, ο Maxim Frolov, Managing Director για τις Αναδυόμενες Αγορές, ο Costin Raiu, Director της Ομάδας Global Research & Analysis, ο Vladimir Zapolyansky, Head of Product and Technology Intelligence και ο Alexander Erofeev, Chief Marketing Officer.

Στην εναρκτήρια παρουσίαση του συνεδρίου, ο Garry Kondakov αναφέρθηκε στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Kaspersky Lab, καθώς η παγκόσμια οικονομία μεταβάλλεται διαρκώς. Παρότι η κατάσταση αλλάζει, τόνισε ότι τόσο οι χρήστες, όσο και οι επιχειρήσεις, εξακολουθούν να χρειάζονται προστασία και επισήμανε ότι η επιτυχία της εταιρείας δεν στηρίζεται μόνο στην σειρά αποτελεσματικών προϊόντων ασφάλειας που διαθέτει, τα οποία αναβαθμίζονται συνεχώς, αλλά και στη δυνατότητα της κοινότητας των συνεργατών της να απευθύνεται στον πελάτη.

«Ο κόσμος της Πληροφορικής αλλάζει πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν, φέρνοντάς νέες προκλήσεις για εμάς. Μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, είδαμε την εμφάνιση νέων τάσεων που επηρεάζουν τα επιχειρηματικά μοντέλα των εταιρειών Πληροφορικής. Επιπλέον, έχει εμφανιστεί μια εντελώς νέα γενιά καταναλωτών, η οποία περιμένει από εμάς να είμαστε αρκετά ευέλικτοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους.

Ταυτόχρονα, η ασφάλεια εξακολουθεί να αποτελεί βασική ανάγκη και το κλειδί για να την προσφέρουμε στους χρήστες και τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της συνεχούς αλλαγής είναι ένα εξελισσόμενο οικοσύστημα συνεργατών. Ο λόγος που προχωράμε σε ένα νέο επίπεδο αμοιβαίων σχέσεων με τους συνεργάτες μας είναι για να διατηρήσουμε γρήγορους ρυθμούς και να αξιοποιήσουμε κάθε νέα ευκαιρία που εμφανίζεται στο δρόμο μας με επιτυχία», κατέληξε ο Garry Kondakov, Chief Business Officer της Kaspersky Lab.

Το συνέδριο εστίασε στη συνεχή δέσμευση της εταιρείας προς το κανάλι των συνεργατών. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη της Kaspersky Lab προς το κανάλι κάνει το δίκτυο των συνεργατών πιο ισχυρό κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής βράβευσης, αναδείχθηκαν αρκετοί συνεργάτες για την επιτυχία που έχουν σημειώσει.

Στην παρουσίασή του, ο Maxim Frolov αναφέρθηκε στις στρατηγικές που έχουν οδηγήσει την εταιρεία και τους συνεργάτες της σε ηγετικές θέσεις στις αναδυόμενες αγορές τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ανέλυσε τις νέες τάσεις και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για ακόμα μεγαλύτερη πρόοδο.

«Δεν είμαστε πλέον απλά μια εταιρεία λύσεων anti-virus. Είμαστε ένα πάροχος λύσεων ασφάλειας που προσφέρει διεθνώς αναγνωρισμένες λύσεις έως το επίπεδο των μεγάλων οργανισμών. Καθώς η ζήτηση για λύσεις ασφάλειας μεγαλώνει, εμείς στοχεύουμε ψηλά.

Για να διασφαλίσουμε τη μελλοντική μας ανάπτυξη, θα ενδυναμώσουμε το οικοσύστημα των συνεργατών μας, προχωρώντας σε ένα νέο επίπεδο αφοσίωσης και εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι θα ανεβάσουμε το επίπεδο υποστήριξης όσον αφορά στις πωλήσεις και τα τεχνικά ζητήματα και θα βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να εξελίξουν τις εταιρικές λύσεις ασφάλειας, ενισχύοντας τις δυνατότητές τους και την παρουσία τους στην αγορά. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μια σημαντική δέσμευση για εμάς, αλλά είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και πιστεύουμε σε αυτό με πάθος. Αυτό σημαίνει Partnership 2.0 για εμάς», δήλωσε ο Maxim Frolov, Managing Director της Kaspersky Lab για τις Αναδυόμενες Αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC