Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Νέος και οικονομικότερος iMac 21.5 ιντσών από την Apple

Η iSquare ανακοινώνει ότι η Apple διαθέτει νέο υπολογιστή iMac 21.5 ιντσών σε νέα χαμηλή και άκρως ανταγωνιστική τιμή. O νέος iMac χαρακτηρίζεται από τη γνωστή, πρωτοποριακή σχεδίαση όλα-σε-ένα με διπύρηνους Intel Core i5, προσφέροντας τεχνολογίες αιχμής, σ' ένα εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και σε μια υπέροχη οθόνη.Ο νέος iMac 21.5 ιντσών με οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού, με τεχνολογία IPS και ανάλυση 1920 x 1080 pixels με υποστήριξη για εκατομμύρια χρώματα, είναι υπέροχος για προσωπική ή επαγγελματική χρήση και έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5000 και αποθηκευτικό χώρο 500GB. Όλα τα μοντέλα iMac διαθέτουν ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς 802.11ac Wi-Fi, δύο Thunderbolt θύρες και τέσσερις USB 3.0 θύρες για απόλυτη επεκτασιμότητα και για υποστήριξη περιφερειακών υψηλής ταχύτητας.

Κάθε iMac έρχεται με εγκατεστημένο το OS X Mavericks, το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο. Επίσης, με κάθε νέο υπολογιστή, η Apple δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσει ο χρήστης δωρεάν τις εφαρμογές multimedia iPhoto, iMovie και Garageband καθώς και τις εφαρμογές γραφείου Pages, Keynote και Numbers για ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία χρήσης.
Ο καινούργιος iMac θα είναι διαθέσιμος σε λίγες μέρες στα 1199€ στο επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της Apple στην Ελλάδα, που μπορείτε να δείτε στο link: http://www.isquare.gr/resellers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC