Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

GameAthlon 2014: 3ήμερη εκπαιδευτική εκδήλωση για ανάπτυξη video games

Το highlight του φετινού GameAthlon θα είναι το Σαββατοκύριακο 20-21-22 Ιουνίου όπου η Microsoft Ελλάς με την υποστήριξη του Hellenic American College διοργανώνουν το event Unity development on Windows, μία τριήμερη εκδήλωση εκπαιδευτικού χαρακτήρα στο οποίο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να κατασκευάσουν τα δικά τους παιχνίδια για τις πλατφόρμες Windows 8 και Windows Phone μέσω της πλατφόρμας Unity αλλά και πώς να τα διαθέσουν σε εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο μέσα από τα Windows Store!Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις με ενδιαφέρον για αρχάριους αλλά και για έμπειρους developers. Το κύριο μέρος της είναι το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου, ενώ αν είστε αρχάριοι σε C# ή/και Unity μπορείτε να παρακολουθήσετε το προπαρασκευαστικό δίωρο την Παρασκευή, 20 Ιουνίου. Μαζί μας θα είναι οι πλέον ειδικοί ομιλητές σε αυτά τα θέματα, ο Jaime Rodriguez, Principal Program Manager από τα κεντρικά της Microsoft και ο Carl Callewaert, Lead Technical Evangelist από την ομάδα της Unity.

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και για το χρονικό διάστημα των επόμενων δύο μηνών θα έχετε την δυνατότητα να διαθέσετε το παιχνίδι που θα αναπτύξετε στα Windows 8.1 και Windows Phone Store και να διεκδικήσετε μεγάλα βραβεία.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το απαιτούμενο λογισμικό και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την σελίδα της εκδήλωσης εδώ http://unity.gameathlon.gr ενώ για εγγραφές μπορείτε να δείτε εδώ http://aka.ms/unitygr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC