Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

eCommerce Networking Day στις 23 Ιουνίου από τον GRECA

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GRECA, το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οργανώνει πάλι μία ξεχωριστή εκδήλωση για την δικτύωση στελεχών του κλάδου. Το eCommerce Networking Day θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 7:30 το βράδυ στον εντυπωσιακό χώρο Workshop Dionisis Sotovikis στη Σωρού 22 στο Μαρούσι.Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση τα στελέχη από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν την δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν επαγγελματικές επαφές και να συζητήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους.

Δεν θα γίνουν παρουσιάσεις ή ομιλίες. Αντιθέτως, θα χρησιμοποιηθούν πολύ πετυχημένα εργαλεία δικτύωσης (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") που θα διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών με βασικό στόχο ο καθένας που θα έρθει να γνωρίσει δεκάδες νέους συνεργάτες, να προωθήσει την καριέρα του και τα προϊόντα & υπηρεσίες της εταιρίας του και να συνάψει κάποια νέα συμφωνία.

Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν όλα τα στελέχη, άσχετα με το αν η εταιρία τους είναι ή δεν είναι μέλος του GRECA. Η είσοδος είναι δωρεάν για τα μέλη του GRECA, ενώ για τα μη-μέλη το κόστος είναι 25 Ευρώ ανά άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στο www.greekecommerce.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC