Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαιρικής Δεξιοτεχνίας στον Κωτσόβολο

Η μέρα πλησιάζει και η Κωτσόβολος, η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, ψάχνει τον «Μπάλα…Δώρο» που θα κερδίσει δώρα και εντυπώσεις σε 5 μεγάλες πόλεις.
Μέσα στον Πυρετό της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης και ανήμερα της πρεμιέρας της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα με την Κολομβία, αυτό το Σάββατο η Κωτσόβολος καλεί όλο τον κόσμο να δοκιμάσει να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερα «ποδαράκια» χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει στο έδαφος. Οι κορυφαίοι ανά κατάστημα θα κερδίσουν δωροεπιταγές αγορών και όλοι όσοι προσπαθήσουν θα μπουν σε κλήρωση για το πανίσχυρο Sony Playstation 4.


Παράλληλα ο Κυριάκος Καραταΐδης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο Κώστας Νεμπεγλέρας και ο Κώστας Κωνσταντινίδης, θα διδάξουν «ποδαράκια» σε όλους τους φίλους και θα αγωνιστούν για την υποστήριξη φιλανθρωπικών σκοπών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα και Πάτρα αντίστοιχα.


Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 από τις 10.00 έως τις 14.00 στα εξής καταστήματα Κωτσόβολος:

-στο The Mall Athens, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κυριάκος Καραταΐδης)
-στην Πυλαία, 10ο Χλμ. Επ. Δρόμος Θεσ/νίκης, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «ΜπαλαΔώρος» Άγγελος Χαριστέας)
-στο Ηράκλειο Κρήτης, Λεωφόρος Κνωσσού 123, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Αλέξης Περογαμβράκης του ΟΦΗ)
-στη Λάρισα, Παπαναστασίου 52, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κώστας Νεμπεγλέρας της ΑΕ Λάρισα).
-στην Πάτρα, Γλαύκου 9, Περιβόλα Πατρών, (όπου στις 12.30 θα είναι μαζί μας και ο «Μπάλα…Δώρος» Κώστας Κωνσταντινίδης του Πανηλειακού)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC