Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

14χρονες έκαναν σεξ με συμμαθητές τους για ένα… smartphone

Μαθήτριες ακριβών ιδιωτικών σχολείων στο Μιλάνο προσφέρουν σεξουαλικές υπηρεσίες σε συμμαθητές τους παίρνοντας ως αντάλλαγμα smartphones και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας. Είναι γνωστές ως «κορίτσια ντους», επειδή κάνουν σεξ με την ευκολία που κάνουν καθημερινά ντους.Οι ανήλικες, ηλικίας 14- 16 ετών, επιδίδονταν συστηματικά στην ερωτική πράξη με τους συμμαθητές τους ακόμα και με περισσότερα αγόρια μέσα στην ίδια ημέρα.

Το φαινόμενο αποκάλυψε ο καθηγητής Λούκα Μπερνάρντο, ο οποίος είναι διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Φατεμπενεφρατέλι του Μιλάνο: «Έχουμε εντοπίσει οκτώ κορίτσια προς το παρόν, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το φαινόμενο είναι πιο διευρυμένο.

Οι πελάτες επιλέγονται σύμφωνα με αυτό που μπορούν να χαρίσουν μετά το σεξ. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, κυκλοφορεί στα κινητά τηλέφωνά τους ειδικό μενού, όπως το χαρακτηρίζουν, με τις υπηρεσίες, τα ωράρια για τα ραντεβού στις τουαλέτες. Τα κορίτσια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περισσότερα αγόρια μέσα στην ημέρα. Για εκείνες αποτελεί ένα είδους παιχνιδιού, πολύ επικίνδυνου, στο οποίο νομίζουν ότι κυριαρχούν και παγιδεύουν τους πελάτες»Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC