Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Από την Xplain το FB app για τα 75 χρόνια ΑΒ Βασιλόπουλος

Ολοκληρώθηκε και στο Facebook ο εορτασμός για τα 75 χρόνια της ΑΒ Βασιλόπουλος, σημειώνοντας όπως αναφέρουν οι συντελεστές, εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Το σχετικό application «Δώρα που μας έρχονται Κουτί!», σχεδίασε και υλοποίησε η Xplain, με στόχους τη δημιουργία ενός activation που να συνδέεται με το ευρύτερο στρατηγικό πλαίσιο και τις offline ενέργειες, τη δημιουργία online awareness για τα 75 χρόνια, την αύξηση του engagement και την επιβράβευση των fans της σελίδας. Μέσα από instant win μηχανισμό, οι fans έπρεπε να βρουν το τυχερό κουτί μαθαίνοντας στη στιγμή αν κέρδισαν, με δυνατότητα συμμετοχής μία φορά την ημέρα.

Στο πλαίσιο αυτό δόθηκαν σε 75 τυχερούς δωροεπιταγές 75 ευρώ. Οι συνολικές συμμετοχές άγγιξαν τις 160.000 από περισσότερους από 23.100 fans της σελίδας, έχοντας παράλληλα ένα reach που ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο. Παράλληλα, ήρθαν στη σελίδα πάνω από 7.600 νέοι fans. Η Xplain έχει πολυετή συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από την οποία έχουν έρθει πάνω από 325.000 fans στη σελίδα του brand στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC