Τρίτη, 13 Μαΐου 2014

Το Vodafone Cup 2014 στέλνει τους πρώτους Έλληνες φιλάθλους στη Βραζιλία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 “Vodafone Cup 2014”, που διοργάνωσε η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Νικήτρια αναδείχθηκε ανάμεσα από 109 ομάδες από 4 πόλεις της Ελλάδας, η Αθήνα όπου οι παίκτες της κέρδισαν το μεγάλο δώρο της διοργάνωσης, ένα ταξίδι στη Βραζιλία για να παρακολουθήσουν τον 1ο αγώνα της Εθνικής Ελλάδος, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Η νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε στο Final 4 που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο μεταξύ των 4 καλύτερων ομάδων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Πάτρα. Τη βράβευση στους μεγάλους νικητές πραγματοποίησε ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Fernando Santos και ο Τεχνικός Διευθυντής Τάκης Φύσσας.

Η Vodafone, Χρυσός Χορηγός της Εθνικής μας Ομάδας, στέκεται στο πλευρό της αγαπημένης ομάδας όλων των Ελλήνων εδώ και 10 χρόνια και στηρίζει με συνέπεια και υπερηφάνεια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας που χαρίζει σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές συγκίνησης και χαράς.

Η Vodafone πάντα στο πλευρό Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου γίνεται ένα με όλους τους Έλληνες φιλάθλους και εκφράζει εμπράκτως τη μακροχρόνια στήριξη της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC