Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Τα φιλικά προετοιμασίας του Μουντιάλ στη Βραζιλία μόνο στον ΟΤΕ TV

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα μόνο στον ΟΤΕ TV οι μεταδόσεις των φιλικών προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με τους αγώνες Βέλγιο-Λουξεμβούργο και Ιαπωνία-Κύπρος. Δεν θα χάσουμε επίσης τους τελικούς Δύσης και Ανατολής που θα αναδείξουν τους φιναλίστ για τον φετινό τίτλο του ΝΒΑ, αλλά ούτε και την έναρξη του Γαλλικού Όπεν αυτή την Κυριακή στο Eurosport.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε τις πρεμιέρες σε OTE CINEMA 1HD & 2, με το γαλλικό δράμα 17 Κορίτσια, το βραβευμένο στις Κάννες, Ο Πλειστηριασμός και το βιογραφικό δράμα Βαλς για τη Μόνικα, που βγήκε στις αίθουσες μόλις πριν από δύο εβδομάδες.


Από το αφιέρωμα του OTE CINEMA 3 στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου, δεν θα χάσουμε τις σπάνιες ταινίες του βωβού κινηματογράφουΔάφνις και Χλόη και Αστέρω, που προβάλλονται για πρώτη φορά με νέα, πρωτότυπη μουσική επένδυση, με πρωτοβουλία της Ταινιοθήκηςτης Ελλάδας και την υποστήριξη του ΟΤΕ TV, αλλά και τις δυο ταινίες της Φίνος Φιλμ Μαρίνα του Αλέκου Σακελλάριου και Τραγούδι τουΧωρισμού του ίδιου του Φίνου, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένες και τελικά βρήκαν το δρόμο προς τη μικρή οθόνη.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV στο: http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/programm/adsl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC