Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Το SugarCRM κερδίζει το Βραβείο Αριστείας CRM 2014

Στις 12 Μαίου 2014 η Technology Marketing Corporation (TMC), πολυεθνική εταιρεία που ηγείται στον χώρο του online και έντυπου περιοδικού τύπου σε θέματα τεχνολογίας, επικοινωνιών και μάρκετινγκ από το 1972, ανακοίνωσε ότι η λύση της SugarCRM Inc, είναι ο αποδέκτης του Βραβείου Αριστείας CRM 2014.


Ο νικητής επιλέχθηκε με βάση την ικανότητα της λύσης του, να μπορεί να προσαρμόζεται και να επεκτείνεται καλύπτοντας ολόκληρη την επιχείρηση και τον κύκλο ζωής των πελατών. Το βραβείο παρουσιάστηκε από το περιοδικό CUSTOMER (www.customer.tmcnet.com).


Το SugarCRM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις με την πιο καινοτόμο και προσιτή λύση CRM στην αγορά. Η προσέγγιση του SugarCRM, ξεπερνά τις παραδοσιακές CRM πλατφόρμες — που είναι σε μεγάλο βαθμό επικεντρωμένες στη διαχείριση, παρακολούθηση και αναφορά του δυναμικού των πωλήσεων — και επικεντρώνεται στην ατομική (“i” for individual) προσέγγιση. Περισσότερο από 1,5 εκατομμύρια πελάτες σε πάνω από 120 χώρες, βασίζονται στην επώνυμη λύση SugarCRM.

H Qualisys Software είναι "Three Star Platinum Partner" της SugarCRM στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Qualisys Software στη διεύθυνση (http://www.qualisys.gr) και στο τηλέφωνο 210 7647305.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC