Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

'ΕΒΓΕ' για το site του αεροδρομίου

Με στόχο την καταγραφή και την αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού στην Ελλάδα κατά τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά και την προβολή της αξίας των εφαρμοσμένων τεχνών στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, τα “ΕΒΓΕ”, ο καθιερωμένος και μαζικότερος θεσμός επιβράβευσης της ελληνικής γραφιστικής δημιουργίας, απένειμαν το φετινό “Έπαινο” στο aia.gr, για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την εύκολη και χρηστική πλοήγηση, τη διαδραστική δημιουργικότητα αλλά και την προβολή του προορισμού της Αθήνας προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στο διαδικτυακό επισκέπτη.Το νέο site του αεροδρομίου αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Mozaik.

Το “ΕΒΓΕ 2014” είναι η τρίτη σημαντική διάκριση για το ανανεωμένο www.aia.gr μετά το πανευρωπαϊκό Αργυρό Βραβείο “Lovie” που απέσπασε η ιστοσελίδα το 2013 και το Χρυσό “Ermis” στην κατηγορία “Digital-Travel” (Ιανουάριος 2013).

Η τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ 2014 πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών. Τα 13α Ελληνικά Bραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης τελούν υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Επικοινωνιακού Σχεδιασμού (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC