Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Η Otesat-Maritel στη διεθνή ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια 2014, ένα από τα σημαντικότερα ραντεβού της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, θα ανοίξει φέτος τις πύλες της στις 2 Ιουνίου στο Metropolitan EXPO Center και θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου.
Στο περίπτερο της Otesat-Maritel (1.201, Hall 1) οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τεχνολογίες αιχμής, τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις, που η εταιρεία διαθέτει στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή αγορά.

Οι επισκέπτες θα έχουν της ευκαιρία να δουν από κοντά:
• Τα νέα προϊόντα του Inmarsat και ειδικά το
o IsatPhone2, το κινητό δορυφορικό τηλέφωνο με παγκόσμια κάλυψη και πλήκτρο SOS, και το
o Fleet One, τη λύση για δορυφορικές τηλεπικοινωνίες για σκάφη αναψυχής και αλιευτικά.
• Τις νέες Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας, όπως η υπηρεσία s@tGate V8.1 με τη χρήση της οποίας οι ναυτιλιακές εταιρίες μπορούν να προσφέρουν internet, e-mail και φωνή στα πληρώματα των πλοίων τους αξιοποιώντας έτσι πλήρως τα τιμολογιακά τους πακέτα που περιλαμβάνουν data & voice.
• Υπηρεσίες και εξοπλισμό γέφυρας πλοίων, όπως τα Radiosurvey, ECDIS κλπ.

Στο περίπτερο της Otesat-Maritel θα βρίσκεται και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, που θα μπορεί να προτείνει στους επισκέπτες τις τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC