Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Το Found.ation συνεργάτης της COSMOTE

Ο φορέας επιχειρηματικότητας Found.ation ήταν βασικός συνεργάτης της COSMOTE για την υλοποίηση του COSMOTE StartUp, ένα πρόγραμμα που ανέδειξε και προώθησε μια σειρά πρωτοποριακών ιδεών και ολοκληρωμένων επιχειρηματικών προτάσεων σε δυνητικούς επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν ακόμη η ΕΕΔΕ και η ΟΤΕΑcademy.
To Found.ation συνέβαλε στη διαδικασία στελέχωσης του COSMOTE StartUp, στην επιλογή των μεντόρων, στη διαμόρφωση του δικτύου των ομιλητών, μεταξύ των οποίων σημαντικοί «εκπρόσωποι» του ευρωπαϊκού startup οικοσυστήματος όπως ο Steve Vranakis, Executive Creative Director EMEA της Google, ο Bogdan Iordache του συνεδρίου How to Web και ο Alex Barrera του Tech.eu, ενώ τέλος συνέβαλε στην πρόσκληση δυνητικών επενδυτών.

Για τη συμβολή του Found.ation σε αυτό σχήμα έμπρακτης στήριξης στη νεανική επιχειρηματικότητα ο Δημήτρης Καλαβρός – Γουσίου, συνιδρυτής του συνεργατικού χώρου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που αποτελέσαμε μέλη μιας σπουδαίας ομάδας που δημιουργήθηκε για να υλοποιήσει έναν πολύ ωραίο στόχο, o οποίος πιστεύουμε πως αποτέλεσε ουσιαστικό επιχειρηματικό εφαλτήριο για τις δέκα ομάδες που το παρακολούθησαν.

Καταφέραμε να ενεργοποιήσουμε δημιουργικά νέους ανθρώπους, που με την υποστήριξη όλων μας κατάφεραν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε σοβαρές επιχειρηματικές προτάσεις, με σημαντική προοπτική να τοποθετηθούν με επιτυχία στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά. Ήταν μία ακόμα πολύτιμη συνεργασία στο πλαίσιο των προσπαθειών μας για την ενίσχυση της νέας επιχειρηματικότητας. Θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε με χαρά ανάλογες συνεργασίες προς αυτή την κατεύθυνση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC