Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Παίξε μπάλα στον Κωτσόβολο!

Η εταιρεία είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο και να βάλει όλους τους πελάτες της μέσα στο παιχνίδι με μεγάλες προσφορές σε τηλεοράσεις
Η Κωτσόβολος προετοιμάζει το έδαφος για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και προσφέρει μια σειρά αποκλειστικών ευκαιριών σε τηλεοράσεις.

Ο «πρώτος γύρος ποδοσφαιρικών προσφορών» ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου. Σε αυτό το διάστημα όλοι όσοι επιλέξουν μια νέα τηλεόραση αξίας άνω των € 249 από την Κωτσόβολος, θα κερδίζουν δωροεπιταγές για να πραγματοποιήσουν επιπλέον αγορές αξίας έως και € 300*.

Η προσφορά ισχύει για την πλούσια γκάμα τηλεοράσεων που διαθέτει η Κωτσόβολος στα 99 καταστήματα της σε όλη τη χώρα αλλά και για ηλεκτρονικές αγορές μέσα από το www.kotsovolos.gr.

Με όλες τις μάρκες, την κορυφαία τεχνολογία, την καλύτερη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης Support 360° να «παίζουν» στον Κωτσόβολο, το σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία που έρχεται, κανένας δεν θα μείνει στον πάγκο και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ρεαλιστικά το μοναδικό θέαμα!

Λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης των εθνικών ομάδων, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe - Κωτσόβολος, δήλωσε: «Κάθε τέσσερα χρόνια οι καρδιές των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο χτυπούν δυνατά για το ποδοσφαιρικό θέαμα που όλοι περιμένουμε να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θέλουμε πάντα να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας σε τέτοιες συγκινήσεις και παρότι οι αγώνες θα γίνονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να μπορούν όλοι να τους ζήσουν δυνατά και ρεαλιστικά μέσα από τις κορυφαίες τηλεοράσεις που διαθέτει η Κωτσόβολος. Για αυτό, σε απολύτως ποδοσφαιρικό πνεύμα, εγκαινιάζουμε πολλαπλούς γύρους προσφορών που θα δώσουν στον καθένα τη δυνατότητα να αποκτήσει την τηλεόραση που επιθυμεί και μαζί μια απίστευτη εμπειρία της διοργάνωσης που έρχεται».


*Οι δωροεπιταγές δίνονται βάσει της ακόλουθης κλίµακας: 20€ για αγορές από 249€-399€, 50€ για αγορές από 400€-749€, 75€ για αγορές από 750€-999€, 100€ για αγορές από 1000€-1499€,150 για αγορές από 1500€-1999€ και 300€ για αγορές 2000€ και άνω. Η δωροεπιταγή µπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 12/07/2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC