Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Aπό την Asap Athens το νέο site της ΒΙΑΠ ΜΕΝΤΕL

Η Asap Athens Communication Agency ανέλαβε πρόσφατα την ολοκληρωμένη επικοινωνία σε on & offline επίπεδο της ελληνικής εταιρείας ΒΙΑΠ ΜΕΝΤΕL που δραστηριοποιείται στην αγορά για περισσότερο από 50 χρόνια.
Πρώτο έργο που ήδη βρίσκεται στον αέρα, είναι το νέο site της ΒΙΑΠ ΜΕΝΤΕL, www.viapmentel.com, σχεδιασμένο από την ASAP και με web development της Greek Geeks S.A.

Η ΒΙΑΠ ΜΕΝΤΕL αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων στην Ελλάδα με προϊόντα όπως παστίλιες, κουφέτα και σοκολατοειδή και ο σκοπός της υλοποίησης της νέας ιστοσελίδας είναι η παρουσίαση των προϊόντων της εταιρείας μέσα από ένα σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον, τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τα κλασσικά πλέον προϊόντα της εταιρίας όπως η παστίλια, που έχει ως βασικό συστατικό το αραβικό κόμμι (στο γνωστό διαφανές - κίτρινο σακουλάκι) που αποτελεί το κυρίαρχο και πλέον αναγνωρίσιμο προϊόν της εταιρείας από το 1956 αλλά και για τα εντυπωσιακά νέα της προϊόντα που θα λανσαριστούν σύντομα στο ευρύ κοινό.

H ανάπτυξη της ιστοσελίδας βασίστηκε στο e-Mentor CMS & Portal Platform.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC