Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Προσοχή: Απομιμήσεις του Samsung Galaxy S4 στην ελληνική αγορά

Η αντιπροσωπεία της Samsung με χθεσινή ανακοίνωσή της επισημαίνει την προσοχή στους καταναλωτές διότι υπάρχουν απομιμήσεις του smartphone της, Samsung Galaxy S4 στην ελληνική αγορά.
Ακολουθούν πληροφορίες από το Δελτίο Τύπου της εταιρείας.

Με το δεδομένο αυτό, η εταιρεία παραθέτει μια σειρά από συγκριτικά στοιχεία με τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να ξεχωρίζει μια αυθεντική συσκευή από την απομίμηση:

Μέγεθος οθόνης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών και αξεπέραστη ποιότητα Full HD Super AMOLED (1920 x 1080), σε αντίθεση με τις απομιμήσεις που οι διαστάσεις της οθόνης τους είναι μικρότερη.
Μέγεθος συσκευής: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 έχει μέγεθος 136.6 x 69.8 x 7.9 mm και το βάρος του είναι 130g, ενώ οι απομιμήσεις έχουν μεγαλύτερο πάχος και βάρος.
Ποιότητα εξωτερικού υλικού: οι απομιμήσεις έχουν ποιοτικά χαμηλότερη αίσθηση και εμφάνιση με το αυθεντικό Samsung Galaxy S4.
Εξωτερική κεραία σύνδεσης: το αυθεντικό Samsung Galaxy S4 διαθέτει στην πίσω εσωτερική όψη και βγάζοντας την μπαταρία, μια εξωτερική κεραία σύνδεσης την οποία δεν έχουν οι απομιμήσεις.

Ωστόσο, αρκετές απομιμήσεις μπορεί να μην φέρουν ενδείξεις όπως το «CE», «IMEI», «Serial Number» ή τα στοιχεία υπευθύνου εισαγωγής επί της συσκευασίας - χωρίς όμως οι ενδείξεις αυτές να επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Η εταιρεία θεωρεί καθήκον της να προστατεύσει τους καταναλωτές από απομιμήσεις των Samsung smartphones, οι οποίες δεν διαθέτουν τα ποιοτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της και δεν προσφέρουν στον χρήστη τα οφέλη από τις απεριόριστες δυνατότητες τους.Παράλληλα, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα νόμιμα μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC