Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Βράβευση πελάτη της Regate στα Sales Excellence Awards 2014

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην ιστορία της Regate A.E. ήταν η βράβευση της Johnson & Johnson Α.Ε. στην πραγματικά εντυπωσιακή τελετή Sales Excellence Awards 2014. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Boussias Communications για δεύτερη συνεχή χρονιά, προκειμένου να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.Στο πλαίσιο της εν λόγω τελετής, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε – μεταξύ άλλων – και στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων για την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στο τμήμα του Φαρμακείου (ROC, AVEENO και Neutrogena).

Ειδικότερα, οι αισθητικοί του συγκεκριμένου τμήματος καταγράφουν σε πραγματικό χρόνο πωλήσεις και άλλες πληροφορίες σε κάθε κατάστημα, με τη βοήθεια της ειδικά προσαρμοσμένης λύσης BizeGate. Τα σημαντικότερα οφέλη που αποκόμισε η Johnson & Johnson από την υιοθέτηση της εν λόγω λύσης, είναι η αμεσότητα με την αγορά, ο έλεγχος των αποθεμάτων, η αξιολόγηση της εικόνας των αισθητικών και γενικότερα, η υψηλή απόδοση του τμήματος αυτού.

Με αφορμή την παραπάνω απονομή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της REGATE A.E., κ. Γιώργος Μαρκατάτος, δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες για το επίπεδο συνεργασίας μας με την εταιρεία Johnson & Johnson και θεωρούμε μεγάλη μας τιμή που έλαβε μια τόσο σημαντική βράβευση χάριν της λύσης που της έχουμε υλοποιήσει. Εύχομαι ολόψυχα στην JnJ να ακολουθεί πάντα τόσο καινοτόμες πρακτικές και να μπορεί να στέκεται ως ηγέτης στον κλάδο της, καθορίζοντας με αδιαμφισβήτητο τρόπο τα best practices στον τομέα της!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC