Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Java Day 2014: Ερχεται 7 Μαΐου στην Αθήνα

Η Oracle Ελλάς, σε συνεργασία με το Java Hellenic User Group και υπό την αιγίδα του Εθνικού Δικτύου Ερευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), διοργανώνει το πρώτο επίσημο, μετά το 2009, Java Day στην Ελλάδα.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου, 9-18.00, στο Cotsen Hall (Σουηδίας 54, Κολωνάκι), ενώ θα μεταδίδεται και μέσω Livestreaming από το diavlos.grnet.gr για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας.

Java gurus, χρήστες, developers, architects, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, ερευνητές και μέλη της Java κοινότητας θα συμμετέχουν σε μια τεχνολογική ημερίδα που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση της νέα έκδοσης Java 8 και εξειδικευμένες τεχνικές ενότητες, ελληνικά case studies σημαντικών έργων και εφαρμογών βασισμένων σε Java τεχνολογία, παρουσίαση του προγράμματος Oracle Academy, μέσω του οποίου η Oracle επενδύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων προγραμματισμού με Java σε μαθητές και φοιτητές, επιμορφώνοντας εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, αλλά και ευρύτερες συζητήσεις σχετικά με το μέλλον της πιο δημοφιλούς πλατφόρμας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Simon Nicholson, Senior Director, Product Management, Internet of Things (IoT) Platform, and Java Embedded Product Group της Oracle Corporation, ενώ μεταξύ των ομιλητών βρίσκονται και οι Angela Caicedo, Java Evangelist, Oracle Corporation και Dr Heinz M. Kabutz (PhD CompSci), Συγγραφέας του "The Java(tm) Specialists' Newsletter, Oracle Java Champion 2005-2013 και JavaOne Rock Star Speaker 2012.

Αρκετές από τις τεχνικές παρουσιάσεις και τα ελληνικά case studies που θα παρουσιαστούν στην ημερίδα προέκυψαν από την ανοικτή «πρόσκληση προτάσεων» και την επιλογή της ειδικής επιτροπής που συστάθηκε για το σκοπό αυτό.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το marketing_gr@oracle.com, 210 6789200.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: bIT, Biztech.gr, Business Analytics.gr, BusinessNews,gr, ChillOut, ComToday, ComBusiness, Computer Για Ολους, Daily Resellers Network, Digitalliving.gr, EMEA.gr, Eπιχειρώ.gr, Gameworld.gr, Greekinformatics.gr, ICTPlus.gr, Infocom, Neolaia.gr, NetFax, PC Magazine, PC Master, Tech Channel Partner, University Press, Zoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC