Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Τρία βίντεο που πρέπει να δείτε πριν ξεκινήσετε την επιχείρησή σας

Η εκκίνηση μια νέας επιχείρησης δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Η διαχείριση αλλά και η χρηματοδότησή της είναι μερικά απ' τα θέματα που πιθανώς να σε απασχολήσουν. Γι' αυτό και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 3 βίντεο, όπως εμφανίστηκαν στο inc.com, που αναλύουν το σωστό τρόπο λανσαρίσματος μιας νέας επιχείρησης.Ο Simon Sinek για τον καθορισμό κινήτρων

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας εξαρτάται απ' το κίνητρο που το υποκινεί. Ο Simon Sinek συγγραφέας του βιβλίου "Start With Why" υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να εστιάζουμε περισσότερο στο «Γιατί» καθώς, όλα ξεκινούν από έναν χρυσό κύκλο και την ερώτηση "Γιατί;".

Ο οργανισμός Kauffman για τη χρηματοδότηση

Η χρηματοδότηση της επιχείρησής σου είναι συχνά μια πολύπλοκη διαδικασία. Υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σου πουν συμβουλές. Σ' αυτό το βίντεο, επεξηγούνται τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε πιθανής επιλογής για χρηματοδότηση με σκοπό να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Ο Tim Harford για την προσπάθεια και το λάθος

Συγγραφέας και οικονομολόγος, ο Tim Harford υποδεικνύει τη χρησιμότητα του σφάλματος. Σ' αυτό το βίντεο τονίζει ένα απ' τα καλύτερα παραδείγματα προσπάθειας που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και παρουσιάζει πώς απο μια «αποτυχία» μπορεί να προκύψει μια «επανάσταση».


orbi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC