Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

Ρομποτική για την μείωση του κόστους συσκευασίας

Το 2013 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την ελληνική εταιρία ρομποτικής ΖΗΝΩΝ η οποία ανέλαβε και εγκατέστησε με απόλυτη επιτυχία σημαντικά έργα αυτοματοποίησης της γραμμής συσκευασίας σε βιομηχανίες όπως οι: ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, PEPSICO, TASTY, UNILEVER, DEL MONTE, SYNGENTA, ASPIS, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ATTICA TERRA (ILLY, DIMELLO), KRI KRI κ.α.Η ΖΗΝΩΝ προσεγγίζει την γραμμή συσκευασίας σαν ένα ενιαίο σύνολο αποτελούμενο από ανεξάρτητα modules για τις επιμέρους φάσεις της (εγκιβωτισμό, παλετοποίηση, κοκ ). Με την εκμετάλλευση των τεχνολογιών ρομποτικής SCADA και MES, η ΖΗΝΩΝ επιτυγχάνει εντυπωσιακή μείωση του κόστους, εγγυημένη παραγωγικότητα και βελτίωση της διακίνησης των προϊόντων στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Χάρη στην σχεδιαστική της προσέγγιση η ΖΗΝΩΝ κάνει την εγκατάσταση ανάλογων συστημάτων προσιτή ακόμα και σε μικρομεσαίες βιομηχανίες οι οποίες μέχρι σήμερα δεν είχαν την δυνατότητα εκμετάλλευσης αυτών των τεχνολογιών.

Η ΖΗΝΩΝ συμμετέχει φέτος με δικό της περίπτερο στην μεγαλύτερη έκθεση συσκευασίας παγκόσμια INTERPACK (Ντύσσελντορφ, 8-14 Μαΐου 2014).

Η ΖΗΝΩΝ είναι μέλος του ομίλου ΘΕΟΔΩΡΟΥ (www.theodorougroup.com) από το 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC