Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Οι ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες ταξιδεύουν στην Αμερική

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου στο Σικάγο των Ηνωμένων Πωλιτειών το “2014 Blue Tie Ball” που διοργάνωσε το Greek America Foundation, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Το CforCrafts.com – στηρίζοντας τις προσπάθειες του Greek America Foundation - έδωσε το παρόν. Οι δημιουργίες των χειροτεχνών που διατηρούν ηλεκτρονικό κατάστημα στην πλατφόρμα του CforCrafts.com ταξίδεψαν ως το Σικάγο και έλαβαν μέρος στη σιωπηρή δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για τους σκοπούς του Greek America Foundation και άλλες φιλανθρωπικές δράσεις.

Το CforCrafts πιστό στην στρατηγική της εξωστρέφειας & ομαδικής προσπάθειας που έχει χαράξει, έφερε σε επαφή τους δημιουργούς μας με τους Έλληνες της διασποράς που συμμετείχαν στο Gala, παρουσιάζοντάς τους μοναδικές Ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες.

Ως μέλος του Greek America Foundation θα συνεχίσει να στηρίζει τον Οργανισμό που σκοπό έχει «την προώθηση, τη διατήρηση και διαιώνιση του Ελληνικού πολιτισμού, της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς στη Βόρεια Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC