Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Xinis Education Festival 2014: Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην ασφάλεια

Ο Τομέας Υπηρεσιών Ασφαλείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’14», του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, θα πραγματοποιήσει δύο πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια αφιερωμένα στην ασφάλεια.


Την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στις 12.00, ο κύριος Α. Πετρόπουλος, Συνοδός Υψηλών Προσώπων, Ταγματάρχης Ελληνικού Στρατού Ε.Α., θα παρουσιάσει το σεμινάριο με θέμα: «Ασφάλεια Πληροφοριών». Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο κ. Πετρόπουλος θα αναλύσει τις σύγχρονες απειλές και τους τρόπους αντιμετώπισής τους, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ακεραιότητα των δεδομένων, των πληροφοριακών συστημάτων.

Το επόμενο σεμινάριο, με θέμα: «Λαβές ακινητοποίησης & συνοδείας», θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 13.00. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Κ. Τόσκας, ΕΜΘ Επιλοχίας. Ο κ. Τόσκας θα παρουσιάσει στο κοινό τα καθήκοντα και την εκπαίδευση των ανθρώπων που εργάζονται στο χώρο της ασφάλειας και της συνοδείας, καθώς επίσης και θα πραγματοποιήσει ζωντανά επίδειξη τεχνικών ακινητοποίησης και άμυνας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα διαλέξεων ΔΙ.Κ.Ε.Π., στον 4ο όροφο του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC