Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη φορά finalist η Info Quest Technologies για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Πληροφορική

Για ακόμα μία χρονιά, η Info Quest Technologies είναι υποψήφια για τη διάκριση “European Distributor of the Year” στην ετήσια διοργάνωση Αριστείας στην Πληροφορική της IT Europa. Στηρίζοντας σταθερά τους συνεργάτες της στην ελληνική αγορά, η Info Quest Technologies είναι o μοναδικός διανομέας στην Ευρώπη με πέντε συνεχόμενες διακρίσεις και δυο βραβεύσεις.
-->


Η φετινή υποψηφιότητα της Info Quest Technologies αφορά στο “Q Cloud”, το ολοκληρωμένο οικοσύστημα παροχής Λύσεων Cloud προς την Ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση, που αναπτύσσει η εταιρεία. Το Q Cloud είναι ένας κόμβος ενημέρωσης και διάθεσης επιλεγμένων λύσεων, εφαρμογών και υπηρεσιών cloud διεθνών κατασκευαστών και εγχώριων software houses, με πολλαπλούς αποδέκτες και εναλλακτικά μοντέλα διάθεσης και τιμολόγησης. Βασικό στοιχείο του οικοσυστήματος αποτελεί η πλατφόρμα www.QCloud.gr, καθώς και οι επίλεκτοι, εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους και την πολυετή γνώση των αγορών όπου εξειδικεύονται, θα προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, μετεξελίσσοντας την τεχνολογική υποδομή κάθε πελάτη τους.

Η υποψηφιότητα υποβλήθηκε από την εταιρεία Technicomer, συνεργάτη της Info Quest Technologies και στη συνέχεια θα αξιολογηθεί από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, η οποία λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένες παραμέτρους που αποδεικνύουν τον εποικοδομητικό ρόλο του διανομέα στην επιχειρηματική ανάπτυξη του δικτύου διανομής, αλλά και στη συνολική ανάπτυξη της αγοράς.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Info Quest Technologies είναι μοναδικά εστιασμένη στη διάθεση νέων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελληνική αγορά, συνδέοντας με επιτυχία, διεθνείς κατασκευαστές, συνεργάτες και πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC