Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Digital Engagement Party από το ALBA Graduate Business School και τη Socialab

Την Tρίτη 18 Φεβρουαρίου το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με τη Socialab Digital Marketing Agency, παρουσίασαν το νέο Professional Diploma in Digital Marketing (PDDM), το οποίο θα ξεκινήσει στις 10 Μαρτίου και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για επαγγελματίες, ώστε να τους βοηθήσει να εξοικειωθούν με τα ψηφιακά μέσα.Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Νικόλαος Τραυλός, Πρύτανης του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, ο Κώστας Αξαρλόγλου, Associate Dean for Executive Education και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, CEO της socialab.

Παρουσιάστηκε η πλήρης δομή του προγράμματος με τις 10 ενότητες digital marketing, τις οποίες καλύπτει το εκπαιδευτικό υλικό. Το Professional Diploma in Digital Marketing (PDDM) είναι ένα executive course για την εκπαίδευση στελεχών στο ψηφιακό marketing, το οποίο παραδίδεται από τη Socialab με την επίβλεψη του ALBA.

Η ύλη του έχει παραχθεί από το Digital Marketing Institute (DMI), τον μεγαλύτερο φορέα για εκπαίδευση στο ψηφιακό marketing παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC