Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμα μεγαλύτερη μείωση των εξόδων επικοινωνίας για όλους με κινητό COSMOTE και ΟΤΕ Double Play

Για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στην επικοινωνία, η COSMOTE δίνει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες & επαγγελματίες, να μειώσουν το πάγιο του κινητού τους, έως και 20%, εφόσον διαθέτουν ΟΤΕ Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play.



Με τη νέα προσφορά της COSMOTE όλοι μπορούν να απολαμβάνουν ποιοτική επικοινωνία, με ακόμα πιο οικονομικό τρόπο:
-20% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και OTE Double Play .
-10% έκπτωση στο πάγιο του κινητού COSMOTE, αν διαθέτουν και Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας .

Για τους εταιρικούς πελάτες COSMOTE, η νέα προσφορά ισχύει στο σύνολο των παγίων των προγραμμάτων COSMOTE BUSINESS , με δυνατότητα να απολαμβάνουν έκπτωση έως και 20%, εφόσον διαθέτουν και προγράμματα ΟΤΕ. Το ετήσιο όφελος μπορεί να είναι έως και 360€.
Ειδικότερα:
-20% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν OTE Business Double Play .
-10% έκπτωση στα πάγια COSMOTE BUSINESS, αν διαθέτουν οποιοδήποτε πρόγραμμα ΟΤΕ Double Play ή Πρόγραμμα Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ .

Για να μάθετε την έκπτωση που αντιστοιχεί στο πάγιο του COSMOTE κινητού σας, μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE - 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες, να επισκεφτείτε το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ. H προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.

1 σχόλιο:

manolis είπε...

και με αυτές τις χρεώσεις ο οτε παραμένει ο πιο ακριβώς πάροχος αλλά βλέποντας την μεγάλη μείωση των πελατών της προσπαθεί να ανατρέψει, μάταια, την κατάσταση

 
SYNC ME @ SYNC