Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Η Blippar τώρα και στην Ελλάδα

Η Blippar™, η αρτιότερη, παγκοσμίως, πλατφόρμα αναγνώρισης εικόνας για smart phones και tablets, ήρθε και στην Ελλάδα για να αλλάξει το κόσμο έτσι όπως τον ξέρουμε.
-->


Έχει την ικανότητα να μετατρέπει οποιαδήποτε  στατική εικόνα (καταχώρηση, έντυπο, συσκευασία, outdoor κτλ) σε κάτι ζωντανό. Οι καταναλωτές μπορούν με το πάτημα ενός κουμπιού να ξεκλειδώσουν έναν καινούργιο κόσμο που, ενδεικτικά και μόνο, μπορεί να περιλαμβάνει βίντεο, κουπόνια, συνταγές, παιχνίδια, φωτογραφίες ή ακόμη και ζωντανές δοκιμές προϊόντων.

Σαν ένας πραγματικός συνεργάτης για όλα τα προϊόντα, προσφέρει τη δυνατότητα σε αυτά να αλληλοεπιδράσουν με το καταναλωτικό κοινό. Με εμφάνιση σε 1 δισεκατομμύριο προϊόντα και πάνω από 750 επιτυχημένες καμπάνιες μέχρι στιγμής και με μεγάλο ποσοστό επαναλαμβανόμενων πελατών, η Blippar™ έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία να προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία στους διαφημιζόμενους.

Για τις έντυπες εκδόσεις δε, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να οδηγήσουν το κοινό τους σε νέα κανάλια διανομής της πληροφορίας τους και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο περιεχόμενο τους. Με τη Blippar™ μπορεί κάποιος να συνδέσει το φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο άρα και αυτομάτως να ανοίξει αμέτρητους δρόμους για ένα προϊόν πιο πλούσιο και πιο διαδραστικό.

Το όραμα της Blippar™ είναι η λέξη “blipp” να γίνει συνώνυμη της σύνδεσης του στατικού κόσμου με τον ψηφιακό και η πράξη του να “blipp…άρω” να γίνει  εφάμιλλη του “tweet-άρω” και “google-άρω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC