Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

«Μοντελα Μαρκετινγκ στα Κοινωνικα Δικτυα» από τον Τομέα Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ο Τομέας Πληροφορικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει διάλεξη με θέμα: «Μοντελα Μαρκετινγκ στα Κοινωνικα Δικτυα». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, στις 12.30, στην Aίθουσα Διαλέξεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, στον 2ο όροφο.Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο κ. Νίκος Κατεργιαννάκης, MSc Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό τις εικονικές κοινότητες, τις στρατηγικές μάρκετινγκ στα κοινωνικά δίκτυα, τον τρόπο μέτρησης – αξιολόγησης μιας καμπάνιας στα Social Media, καθώς και μελέτες περιπτώσεων (case studies) από στρατηγικές που έχουν εφαρμόσει μεγάλες εταιρείες.

Η διάλεξη απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, στελέχη marketing, φοιτητές-σπουδαστές και αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ οικονομικής κατευθύνσεως, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing, Οικονομικών και σε όσους ενδιαφέρονται για το αντικείμενο των Social Media.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συνεχώς διοργανώνουν διαλέξεις και σεμινάρια, με στόχο την ενδυνάμωση των εμπειρικών γνώσεων των σπουδαστών του, μέσω των συζητήσεων και των παρουσιάσεων, με καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC