Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

«Εφαρμογή Αερογράφου Μακιγιάζ» από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014, στις 10.00, ο Τομέας Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, φιλοξενεί τις Makeup Artists της εταιρείας Lotus Χαρμάνη Εύα και Κουτκούδη Ρούλα, που θα παρουσιάσουν το σεμινάριο με θέμα: «Εφαρμογή Αερογράφου Μακιγιάζ». Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην αίθουσα διαλέξεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9, στον 2ο όροφο.Οι εισηγήτριες του σεμιναρίου, θα παρουσιάσουν τα πλεονεκτήματα του αερογράφου σε σύγκριση με το μακιγιάζ και το μόνιμο μακιγιάζ, τον εξοπλισμό που απαιτείται και τέλος, θα πραγματοποιήσουν ζωντανή επίδειξη των τεχνικών εφαρμογής του αερογράφου. Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η διάλεξη απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς, ιδιοκτήτες ινστιτούτων αισθητικής, σπουδαστές ομορφιάς των ΤΕΙ/ΙΕΚ, μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εξοικειωθεί με την τεχνική του αερογράφου.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά, βρίσκονται στο πλευρό των σπουδαστών και των αποφοίτων τους, καθώς και των επαγγελματιών του χώρου της αισθητικής, προσφέροντας τους εκπαιδευτικά σεμινάρια, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τάσεις και τεχνικές της αγοράς.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC