Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Δώδεκα ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε πριν τον επανασχεδιασμό του site σας

Το redesign του site σας είναι μία πολύ σπουδαία υπόθεση για την digital παρουσία και στρατηγική σας. Είναι πολύ σημαντικό, πριν προχωρήσετε στην ανασχεδίαση του site σας, να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο απαντώντας σε μερικές βασικές ερωτήσεις κλειδιά, για να βρείτε ποια είναι η καλύτερη διαδικασία για να ορίσετε το πώς θα είναι το νέο σας design.


Το πιο σημαντικό που έχετε να κάνετε στο πρώιμο αυτό στάδιο είναι η αξιολόγηση του τωρινού design του site σας και σε τι βαθμό σας βοηθάει να πετύχετε τους στόχους της εταιρείας σας. Επίσης, σε αυτή την αξιολόγηση θα πρέπει να μπορείτε να εντοπίσετε τα συγκεκριμένα αυτά σημεία / στοιχεία του design του site σας, που συντελούν θετικά ή αρνητικά στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε στα τυφλά να σχεδιάζετε το site σας. Η εμπειρία μηνών ή χρόνων από το προηγούμενο design του site σας είναι ένα εφόδιο που πρέπει να το αξιοποιήσετε. Σε διαφορετική περίπτωση είναι σαν να ακυρώνετε την δουλειά που έχετε κάνει μέχρι αυτό το διάστημα.

Επενδύστε χρόνο για να απαντήσετε στα ακόλουθα ερωτήματα. Θα γλυτώσετε χρόνο και χρήμα στο δρόμο για καλύτερο customer experience, customer engagement και branding αναφορικά με το κοινό σας, αλλά και μεγαλύτερο ROI από το site σας (ακόμα κι αν δεν το μετράτε σε απόλυτα νούμερα).

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC