Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Διάκριση της Retail@Link στα Environmental Awards 2014

H Retail@Link έλαβε σημαντική διάκριση στα Environmental Awards 2014, για τα περιβαλλοντικά οφέλη που προσφέρουν οι εξειδικευμένες & αξιόπιστες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ελληνική αγορά.Στην τελετή απονομής των φετινών Environmental Awards που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental στις 18/12/2013, η Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) βραβεύτηκε με έπαινο για τη σημαντική συνεισφορά της στο περιβάλλον και την οικονομία μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν οι λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & Αρχειοθέτησης.

Η εταιρεία διακρίθηκε για την προσφορά βέλτιστων πρακτικών περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στις ελληνικές επιχειρήσεις, όπως και για την εφαρμογή βέλτιστων οικολογικών πρακτικών σε επιχειρησιακό επίπεδο (χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού, υβριδικών αυτοκινήτων, αντικατάσταση χάρτινων με ηλεκτρονικά έγγραφα κ.α) για την ενίσχυση του οράματός της για μια βιώσιμη ελληνική οικονομία & περιβάλλον.

Η Retail@Link, διακίνησε & αρχειοθέτησε ηλεκτρονικά περισσότερα από 6.000.000 παραστατικά κατά το έτος 2013, εξοικονομώντας τη χρήση άνω των 12.500.000 σελίδων χαρτιού που αντιστοιχούν σε περίπου 1.500 δέντρα. Μάλιστα, με την σταδιακή εξάπλωση της χρήσης της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ελληνική αγορά, τα οφέλη για το περιβάλλον αναμένεται ότι θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο, καθιστώντας το e-invoicing, βασική επιλογή οικολογικής & οικονομικής συνείδησης από τις ελληνικές επιχειρήσεις.


Όπως δήλωσε η κα. Britta Balden, Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Retail@Link “Η βράβευση της Retail@Link, ανήκει στους πελάτες της, οι οποίοι εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, καθημερινά, την ασφαλή & γρήγορη λειτουργία των διαδικασιών τιμολόγησης & αρχειοθέτησής τους μέσα από τις λύσεις της Retail@Link! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, οφείλουμε σε όλους εκείνους που πρώτοι υιοθέτησαν το ηλεκτρονικό τιμολόγιο, προσφέροντας τόσο εντυπωσιακά οφέλη σε περιβαλλοντικό & λειτουργικό επίπεδο!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC