Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Νέο project ταξιδιωτικών εμπειριών από τη Linakis Digital

Ένα νέο ιδιαίτερο project στον τομέα του τουρισμού, το www.HomoTravellus.com ανέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε η Linakis Digital. Η ιστοσελίδα αποτελεί παράδειγμα experiential website, καθώς ο επισκέπτης οδηγείται, μέσα από ερωτήσεις που αφορούν βιωματικές εμπειρίες, σε προσωποποιημένο περιεχόμενο.


Η Linakis Digital αποτύπωσε τη φιλοσοφία της εταιρείας σε έναν ιστότοπο, που καταγράφει έξυπνα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του επισκέπτη, προσφέροντας απόλυτα στοχευμένες προτάσεις τουριστικών προορισμών και εμπειριών.

Στοχευμένες ερωτήσεις, χτίζουν το τουριστικό προφίλ του επισκέπτη της νέας ιστοσελίδας www.homotravellus.com. Ερωτήσεις που δεν αποκαλύπτουν προορισμούς, αλλά διερευνούν επιθυμίες και οδηγούν σε αποτελέσματα, που ταιριάζουν απόλυτα στον επισκέπτη. Η Linakis Digital μετέτρεψε την ιδέα του «τουρισμού εμπειριών» σε ένα πραγματικό experiential website, όπου ο επισκέπτης εκτίθεται στην «εμπειρία» τόσο σχηματικά, όσο και μέσα από το περιεχόμενο και την παρουσίασή του.

Το λιτό, σχηματικό εικαστικό δημιουργεί μια ταξιδιάρικη, εικαστική γλώσσα, σε μόνιμη κίνηση, που αποτελεί και το πρώτο μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επισκέπτη. Ταυτόχρονα, ο έξυπνος μηχανισμός συνθετικής καταγραφής των επιλογών του επισκέπτη, που φέρνει ως αποτέλεσμα προτάσεις των καλύτερων δυνατών συνδυασμών προορισμών, βοηθά τον επισκέπτη να αντιλαμβάνεται την ταξιδιωτική εμπειρία με τρόπο ιδιαίτερα προσωπικό, καθώς τα αποτελέσματα της κάθε έρευνας είναι αποκλειστικά διαμορφωμένα για αυτόν.

Η Linakis Digital δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινοτόμων έργων για το Internet, εστιάζοντας στην παροχή ποιοτικών online υπηρεσιών σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, όπως σχεδιασμός βέλτιστης λύσης, δημιουργικό design, development και online marketing. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC