Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Nostus από την Huawei

Η Nostus Communications & Events ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης για την έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας του κέντρου διανομής της Huawei Technologies στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (PCT), μετά από διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο κινεζικός κολοσσός στην Ελλάδα.Η συνεργασία περιελάμβανε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οργάνωσης εκδηλώσεων και Γραφείου Τύπου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus Container Terminal Captain Fu Cheng Qiu και ο Jeffrey Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Technologies.

Η Έλενα Στάμου Διευθύνουσα Σύμβουλος της Nostus Communications & Events δήλωσε: «Μας τιμά ιδιαιτέρως το γεγονός ότι η Huawei, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, εμπιστεύθηκε για ακόμη μια φορά τον επαγγελματισμό και την
εμπειρία της Nostus. Η επιτυχία της εκδήλωσης έρχεται ως αποτέλεσμα της άψογα εναρμονισμένης συνεργασίας μεταξύ των στελεχών των δύο εταιρειών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC