Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος φοβάται την τεχνολογία; Σίγουρα όχι η ελληνική Dionic!

Τεχνολογία…αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας καθημερινά. Και πόσο χαιρόμαστε όταν ακούμε καλά νέα για ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα. Ο λόγος για την Dionic, τον αμιγώς ελληνικό όμιλο εταιρειών που προχωρά σε ανασυγκρότηση και μεταξύ άλλων ενισχύει τις τεχνολογικές της δραστηριότητες.


Και τι εννοούμε «ενισχύει»; Μα τι άλλο από το να κάνει τα προϊόντα της καλύτερα! Και αν όλα αυτά σας ακούγονται κινέζικα, ας πούμε ένα παράδειγμα. Πόσες φορές δεν έχουμε μπει όλοι στο skroutz.gr για να δούμε που είναι πιο φτηνός ο υπολογιστής που θέλουμε, η σιδερώστρα που θέλουμε ή ακόμα και ρούχα και παπούτσια;

Τώρα σκεφτείτε πως αυτή η αναζήτηση θα γίνει ακόμα καλύτερη. Γιατί το skroutz είναι θυγατρική της Dionic, όπως επίσης είναι και η εταιρεία Atcom που μπορεί να μην την βλέπουμε άμεσα, αλλά είναι πίσω από εκατοντάδες πράγματα που βλέπουμε κάθε μέρα στο internet, μέσω του Facebook αλλά και μέσω πολλών site. Και φυσικά δεν ξεχνάμε το νέο «αδερφάκι» του ομίλου, το ηλεκτρονικό κατάστημα Shop365.gr στο οποίο βρίσκουμε χιλιάδες πράγματα για το σπίτι καθημερινά, με ένα κλικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC