Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Το CosmoteBooks εμπλουτίζεται με πάνω από 1 εκατ. βιβλία, παιχνίδια, χαρτικά και παιδικά DVD

Φέτος τα Χριστούγεννα το CosmoteBooks.gr αποτελεί την ιδανικότερη λύση για Δώρα, καθώς πλέον διαθέτει πάνω από 1 εκατ. βιβλία, έντυπα και ψηφιακά (ebooks), αλλά και παιχνίδια, χαρτικά και παιδικές ταινίες.


Το ανανεωμένο online βιβλιοπωλείο της COSMOTE προσφέρει, επίσης, εντελώς δωρεάν συσκευασία δώρου και ευχετήρια κάρτα, που μπορείς να γράψεις το μήνυμά σου, για όλα τα δώρα, αλλά και δωρεάν μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας με αγορές άνω των 20€.

Μπαίνοντας στο CosmoteBooks.gr μέσα από τον υπολογιστή, το Smartphone ή το tablet, μπορεί κανείς, όπου κι αν βρίσκεται, να αγοράσει εύκολα, γρήγορα και σε απίστευτα χαμηλές τιμές ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, επώνυμα παιχνίδια από τις καλύτερες εταιρείες παιχνιδιών όπως HASBRO, ΜΑΤΤΕL, PLAYMOBIL, LEGO, PLAN TOYS, παιδικές ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά studio όπως της DISNEY, UNIVERSAL και SONY PICTURES, αλλά και επώνυμα χαρτικά από εταιρείες όπως η FILOFAX.

Επιπλέον, με κάθε αγορά στο CosmoteBooks.gr μπορεί κανείς αυτόματα να πάρει μέρος σε κλήρωση για μοναδικά δώρα . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.cosmotebooks.gr.

Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται με απλά βήματα και απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες COSMOTE) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC