Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Το όνομα του νέο CEO της Microsoft θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2014

Ο διάδοχος του Steve Ballmer αναμένεται να αναδειχθεί μεταξύ 100 υποψήφιων από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.Οι φημολογίες σχετικά με τον αντικαταστάτη του Steve Ballmer στην πολύφερνη καρέκλα του CEO της Microsoft δίνουν και παίρνουν από την ημέρα που ο ίδιος προανήγγειλε την αποχώρησή του τον περασμένο Αύγουστο.

Όλα όμως δείχνουν ότι η διαδικασία της επιλογής έχει μπει στην τελική ευθεία. Όπως αναφέρεται σε ένα blog post του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, John W. Thompson: «στις αρχές του 2014 θα έχουμε καταλήξει στο νέο CEO».

Στο ίδιο σημείωμα, άλλωστε, τονίζεται ότι η διαδικασία ανάδειξης απαιτεί τόσο χρόνο, καθώς ξεκίνησε από 100 υποψήφιους για τη θέση και σήμερα έχει φτάσει περίπου στους 20. Για τη διαδικασία μάλιστα ενημερώθηκε και ο Bill Gates.

Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση κρίνεται ιδιαίτερα κομβική για το μέλλον της εταιρείας, αφού το στέλεχος που θα αναλάβει θα είναι μόλις ο τρίτος CEO μετά τον Bill Gates και τον Steve Ballmer, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ευμετάβλητη εποχή.


ΠΗΓΗ: PC Magazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC