Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες προσφορές και δώρα από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές, δώρα και έως 24 άτοκες δόσεις , σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, επιφυλάσσει και φέτος στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Παράλληλα, μια σειρά από χιουμοριστικά τηλεοπτικά σποτ μας υπενθυμίζουν ότι ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ «Ξέρει τι θέλουμε και φέτος τα Χριστούγεννα».Με την αγορά επιλεγμένων Smartphones και tablets, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει στους πελάτες του δωροεπιταγές ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας έως 125€ για να διαλέξουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας.

Και τα δώρα δεν σταματούν εδώ. Με κάθε νέα σύνδεση σε επιλεγμένα προγράμματα COSMOTE και αγορά Smartphone, αλλά και με σύνδεση στα νέα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay και αγορά tablet, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50€.

Επιπλέον, με κάθε αγορά Νokia Lumia 925, δώρο το Nokia Lumia 610 αξίας 149,90€.

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινείται και ο ΟΤΕ TV. Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV για να απολαύσει πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια μόνο με 21,90€ το μήνα και να πάρει δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ αξίας 50€.

Επίσης, στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει την Smart TV SAMSUNG 40’’ με 589€ και συνδυάζοντάς την με πλήρες πακέτο OTE TV, δωρεάν 3 μήνες OTE TV . Η προσφορά για τους 3 μήνες δωρεάν ΟΤΕ TV ισχύει και με αγορά τηλεοράσεων 46’’.

Αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟ το Playstation 3, μόνο 199,90€, μαζί με 2 τηλεχειριστήρια Dualshock 3 και τα games Grand Theft Auto IV ή Call of Duty: Black Ops ή WRC 3, Επίσης, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή SONY DSC W710 διατίθεται μόνο με 79€, με δώρο θήκη και κάρτα μνήμης 4GB.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC