Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Πάνω από 20 εγκαταστάσεις του ScanHRMS από τη SCAN Information System

Με 22 επιτυχημένες εγκαταστάσεις του εργαλείου Self-Service (ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού ScanHRMS, που καλύπτει τις ανάγκες περίπου των μισών (48%) από τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς) κλείνει τη χρονιά η εταιρεία SCAN Information Systems.Το Self-Service της SCAN, αξιοποιεί τις διαδικτυακές τεχνολογίες και παρέχει τη δυνατότητα στους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού να διαχειρισθούν τις ομάδες τους και να έχουν μια συνολική αντίληψη της παρουσίας, της απασχόλησης, της απόδοσης, της εκπαίδευσης και της διαχείρισης των πάσης φύσεων αιτημάτων των εργαζομένων.

Επιπλέον, παρέχει στους εργαζόμενους μιας επιχείρησης, άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα στοιχεία που τους αφορούν και τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με το διευθυντή τους και με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το ScanHRMS Self-Service έχει αναδειχθεί σε ένα στρατηγικής σημασίας εργαλείο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Μάλιστα, ανάμεσα στις εταιρείες που αναγνωρίζουν τα σημαντικά οφέλη του Self-Service της SCAN είναι οι: PHARMATHEN INTERNATIONAL, ΜΙΝΕΡΒΑ, VIVARTIA , ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, BRITISH AMERICAN TABACCO Α.Ε, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε, Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., FIRSTDATA, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Σ.Ε., ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Τα οφέλη αυτά είναι η άμεση επικοινωνία, η αποσυμφόρηση των στελεχών και της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού από εργασίες ρουτίνας, η μείωση του διαχειριστικού κόστους, ο αυτοματισμός, ο έλεγχος διαδικασιών και ροών εγκρίσεων και η εδραίωση πολιτικών και κανόνων λειτουργίας.

Η SCAN Information Systems κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη εξειδικευμένων συστημάτων Τεχνολογίας Πληροφορικής για κάθετες αγορές. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο των Ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης Προσωπικού (SCANHR), Ελέγχου Πρόσβασης και Εποπτείας Χώρων και Κτιρίων (SCANaccess), καθώς και των Συστημάτων Αυτοματοποίησης Χώρων Στάθμευσης (SCANparking).

Για την μεταφορά και την επιτυχή εφαρμογή πιο προωθημένης τεχνογνωσίας στη χώρα μας, η SCAN έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού. Κορμό αυτών των στρατηγικών συνεργασιών αποτελούν ο όμιλος KABA, η Scheidt & Bachmann και η Geutebrueck.

Από το 2003 η SCAN είναι πιστοποιημένη για όλες τις δραστηριότητες της σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, που παρέχεται από τον διεθνή οργανισμό BUREAU VERITAS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC