Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Νέα συνεργασία Sarmed - Retail@Link στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

Η SARMED (ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ Α.Ε.), πρωτοπόρος επιχείρηση στον κλάδο των Third Party Logistics (3PL), επιλέγει τη λύση R@L e-invoicing BizDoc Enterprise Edition (R@L BizDocEE) της Retail@Link, για τη σταδιακή αποϋλοποίηση του συνόλου των παραστατικών που διακινεί και αρχειοθετεί.


Στο πλαίσιο της προοδευτικής στρατηγικής της Sarmed για τεχνολογική υπεροχή, η εταιρεία επέλεξε τις προηγμένες λύσεις της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την αξιόπιστη, τάχιστη και αποτελεσματική μετάβαση από το χάρτινο στο ηλεκτρονικό τιμολόγιο.

Μέσα από τις λύσεις της Retail@Link, η Sarmed έχει τη δυνατότητα:

Να μειώσει το κόστος διακίνησης παραστατικών της αρχικά για τα αξιακά τιμολόγιά της & με προοπτική για περαιτέρω αποϋλοποίηση στα Δελτία Αποστολής το ερχόμενο διάστημα (1/1/2014).

Να αρχειοθετεί ηλεκτρονικά το σύνολο των εξερχόμενων παραστατικών της, μειώνοντας την ανάγκη χρήσης φυσικών αποθηκευτικών χώρων και υλικών με αναμενόμενη μείωση της τάξης του 1,5 €/ παραστατικό.

Να αξιοποιήσει την προσωρινά (για το 2013) επιβεβλημένη φορολογική υποχρέωση χρήσης Φορολογικών Μηχανισμών προς όφελός της, βελτιώνοντας και επιταχύνοντας τις διαδικασίες τιμολόγησής της.

Να εξασφαλίσει τη νόμιμη, ασφαλή και άμεση παράδοση των παραστατικών της και να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε ευθυγράμμιση με την πράσινη πολιτική της.

Όπως δηλώνει ο κος. Δ. Κυμπιζής, Operations & Quality Manager της SARMED "Η χρήση νέων & αποτελεσματικών εργαλείων τεχνολογίας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όραμα και τη στρατηγική της Sarmed. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τη Retail@Link έχει να προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στην ενίσχυση των λειτουργιών μας τόσο σήμερα όσο και με στο μέλλον."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC