Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Οnline εκπαίδευση από την AXA

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική δημιούργησε ένα online εργαλείο εκπαίδευσης για την ασφαλή οδήγηση που είναι διαθέσιμο σε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας της. Την ανάγκη για αυτό το βήμα εξηγεί ο κ. Henri de Castries, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΧΑ.
-->


«Γνωρίζουμε ότι 1 εκατομμύριο άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στο δρόμο. Το γεγονός αυτό καθιστά τα τροχαία ατυχήματα μία από τις κύριες αιτίες θανάτου ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για χώρα ώριμη ή αναδυόμενη αγορά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους τα Ηνωμένα Έθνη έχουν χαρακτηρίσει την ασφαλή οδήγηση ως το στόχο για την υγεία την τρέχουσα δεκαετία. Για την ΑΧΑ αποτελεί προτεραιότητα διότι, πρώτον, είναι μια από τις μεγαλύτερες δραστηριότητές μας και ο ρόλος της ασφαλιστικής εταιρίας δεν είναι μόνο οι αποζημιώσεις, αλλά και να βοηθήσει στην πρόληψη.

Μεταξύ των πελατών μας, έχουμε 260.000 άτομα που τραυματίζονται κάθε χρόνο και δυστυχώς επίσης, περίπου 3.500 από αυτούς χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα. Συνεπώς, είναι ένα σημαντικό ζήτημα για εμάς από επιχειρηματικής απόψεως, αλλά και από μια ανθρώπινη πλευρά. Γνωρίζουμε από την εμπειρία μας όσον αφορά την ανάλυση των συμπεριφορών πως συχνά τα ατυχήματα προέρχονται από μια υπερβολή στην εμπιστοσύνη που έχουν οι οδηγοί στον εαυτό τους.

Πιστεύουμε ότι η ευαισθητοποίηση για το θέμα αυτό είναι ένας τρόπος για την καταπολέμηση των ατυχημάτων. Συνεπώς, έχουμε δημιουργήσει αυτό το εργαλείο ηλεκτρονικής εκπαίδευσης καθώς θεωρούμε ότι η εκπαίδευση είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της προσπάθειάς μας στην Εταιρική Ευθύνη. Θέλουμε η προσπάθεια αυτή να είναι πραγματική και για να είναι πραγματική πρέπει να είναι, σε κάποιο βαθμό, κοντά στη δραστηριότητα, στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει για να μπορούμε πραγματικά και ουσιαστικά να συνεισφέρουμε στην κοινωνία».

Το εργαλείο ηλεκτρονικής εκμάθησης «Ασφαλέστερη Οδήγηση με την ΑΧΑ» έχει 3 ενότητες την ασφάλεια, ενημέρωση και την οικολογική οδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC